18 Februari 2019 | 03:42:40
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Carnavalsoptocht
De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit mee te doen aan de optocht op carnavalszondag 11 februari, willen wij u vragen dit voor woensdag 7 februari kenbaar te maken door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren.

Inleveradressen:
R. Dautzenberg, Dorpsplein 7.

Aanmelden kan ook via email: secretariaat@cvdewuif.nl


Optochtroute:

Door de werkzaamheden aan de Ransdalerstraat is de optochtroute dit jaar anders! Het opstellen vindt plaats ter hoogte van Ransdalerstraat 14 (Lubosch).

Ransdalerstraat (Lubosch), Kampstraat, Past. Laevenstraat, Spoorstraat, Verlengde Spoorstraat, Termoors, Ransdalerstraat, Gerbergastraat, Dorpsplein, Rootveldstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Tijdens het uitreiken van de startnummers zal iedere inschrijver ook een optochtreglement ontvangen. Het opstellen van de optocht vindt plaats ter hoogte van Ransdalerstraat 14. vanaf 13.00 uur. De optocht vertrekt stipt om 14.11uur. Na de optocht kunnen de deelnemers het startgeld achterin zaal Spierings afhalen.

CV de Wuif verzoekt u vriendelijk op carnavalszondag géén auto’s langs de route te parkeren.

Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,141,626 unieke bezoeken