Programma Seizoen 2011-2012
Geplaatst door Secretariaat op 02 december 2011 | 10:22:31

Op zaterdag 7 januari 2012 organiseert CV de Wuif de jaarlijkse prinseproclamatie in de narrentempel Café Spierings, aanvang 20.11uur. CV de Wuif heeft een fantastisch programma weten samen te stellen, met onder andere Dansgroep Starlight, buutreedner Jan Geraedts en de Jubranco’s. Tevens zullen de heren van CV de Wuif garant staan voor veel plezier. Helaas zullen we ook afscheid moeten nemen van ons geweldige prinsepaar: Prins Gijs I en Prinses Monique, maar aansluitend zullen we op spectaculaire wijze de nieuwe prins en wellicht zijn prinses te proclameren. De nieuwe Hooglustigheid zal op vrijdag 17 februari tevens geproclameerd worden tot Gemeenteprins.

De jeugdprinseproclamatie vindt op 14 januari plaats in Café Oud Ranzel, aanvang 14.11uur. CV de Wuif nodigt u van harte uit de proclamaties bij te wonen. Ook kunt u de datum van de receptie alvast in uw agenda noteren: deze vindt plaats op zaterdag 11 februari 2012 om 20.11 uur in Café Spierings.

CV de Wuif gaat komend seizoen voor de eerste keer de Dameszitting organiseren. Dit is de vereniging overeengekomen met de kastelein van Café Oud Ranzel. CV de Wuif zal de volledige organisatie voor haar rekening nemen; van het vastleggen van artiesten tot en met de personele bezetting. De vereniging heeft zich als doel gesteld de lange traditie van de dameszitting in stand te houden middels het organiseren van een sfeervolle zitting met kwalitief goede artiesten. Een groot aantal artiesten is inmiddels al gecontracteerd. Onder andere Los Canonos, Domm en Dööl, Limbo Express en Thei en Marij zullen acte de présence geven. De Dameszitting staat op de kalender voor zondag 12 februari 2012 in Café Oud Ranzel. De voorverkoop begint op 2 januari via Frank Houben (Ransdalerstraat 70a) en ’t Magazijn (Ransdalerstraat 95).

Vasteloavend valt dit seizoen op 19, 20 en 21 februari met uiteraard het hoogtepunt de carnavalsoptocht op carnavalszondag om 14.11. Vanaf drie weken voor carnaval kunt u zich via onze website www.cvdewuif.nl voor deelname aan de optocht inschrijven.

Tevens willen wij u bedanken voor uw steun en bijdrage tijdens onze donateursrondgang en zien wij u graag terug tijdens een van onze activiteiten!