Jean & the Piepkes op Kirmis in Ranzel 2011! (meer info)
Geplaatst door Jos op 16 mei 2011 | 12:10:52
De Ranzelse band Jean & the Piepkes speelt op zaterdag 25 juni 2011 op Kirmis in Ranzel!

Rond Carnaval 2008 (ten tijde van Prins Jos IV) werd er een gelegenheidsformatie bij elkaar gezocht om een serenade te brengen bij de prins. De formatie 'Sjael Wiksers' is eigenlijk de eerste keer dat de bandmembers bij elkaar kwamen om muziek te maken. Op diverse avonden 'bie Dr Thei' werden hier en daar al langzaam teksten geschreven en plannen gemaakt voor een bandje dat de naam Jean and the Piepkes (JATP) zou gaan krijgen.

Na een jaar klungelen werd er begin 2010 serieus de draad opgepakt en werd er met huidige bezetting druk gerepeteerd. Op 30 oktober 2010 heeft de band haar eerste optreden gegeven voor 300(!!) man. Op zaterdag 28 mei speelt de band op het 11-jarig bestaansfeest van de carnavalsgroep de Oellies in de Borenburg te Voerendaal (www.oellies.nl).

De feestband Jean & the Piepkes speelt onder andere covers van de Janse Bagge Bend en de WW Band. Daarnaast worden diverse rock- en ska-covers van onder andere Madness, the Ramones en the Specials in een Limburgs Jasje gestoken. Dus wil je een feestje meemaken en vraag je je ook af wie Jean is, zorg dan dat je er bij bent op Kirmis in Ranzel 2011!!!

Meer informatie over de band:
http://www.jean-piepkes.tk

Meer informatie over Kirmis in Ranzel vind je bij "Nieuws". Informatie over voorverkoop etc. wordt binnenkort op deze site bekendgemaakt!

news: jeanpiepkes.jpg
Jean & the Piepkes sind Spitze!