Kaltspiel op Kirmis in Ranzel 2011! (meer info)
Geplaatst door Jos op 16 mei 2011 | 11:50:41
De band Kaltspiel speelt op zaterdag 25 juni 2011 op Kirmis in Ranzel!

Kaltspiel speelt deze avond twee sets: Eén met covers van de band Coldplay en één met covers van de band Snow Patrol.

Sinds de hoogtijdagen van X&Y in 2005 speelt Kaltspiel Coldplay van A tot Z. Met een uitvalsbasis gevestigd in het pitoreske Midden-Limburgse is Kaltspiel volop te aanschouwen in het Benelux-wijde popcircuit; van festivals tot gezellige zalen en pubs.

Kaltspiel zet een avondvullende en energieke pot Coldplay op de bühne. Alle hits van de Britse succesformatie (van de Blue Room EP tot het recente album Viva la vida or Death and all his Friends) komen voorbij en staan garant voor ruim twee uur live muziek.

Gepaard met een aanstekelijk enthousiasme en de nodige dosis interactie staat Kaltspiel muzikaal zijn mannetje en is het Coldplay wat de clock(s) slaat: Shivers gegarandeerd!

De band Coldplay geeft twee weken eerder een fantastisch concert op Pinkpop. Dus heb je Pinkpop gemist of wil je deze ervaring nogmaals meemaken en genieten van de grote hits: Kom dan naar Kirmis in Ranzel 2011!!!

Meer informatie over de band:
http://www.kaltspiel.nl
http://www.snowpetrol.nl

Meer informatie over Kirmis in Ranzel vind je bij "Nieuws". Informatie over voorverkoop etc. wordt binnenkort op deze site bekendgemaakt!

news: kaltspiel4.jpg
Kaltspiel Live!