Optreden Janse Bagge Bend geslaagd! (verslag)
Geplaatst door Jos op 27 juni 2010 | 23:26:35

Dat het optreden van de Janse Bagge Bend dit jaar wederom geslaagd was, blijkt ook uit het verslag van de band zelf (http://www.jansebagge.nl/ en klik op "optredens").

De crew van de band heeft ook foto's van het optreden gemaakt. Zodra deze online komen volgt er uiteraard een bericht op deze site.


Hieronder het verslag:

Zaterdag 26 juni 2010 CV De Wuif,

Feesttent RANSDAAL

Verleden jaar was hartstikke leuk herinner ik me nog en dit jaar was eveneens niet verkeerd. Toch prachtig om, ondanks het feit dat in Heerlen een gigantisch Open Air feest aan de gang is met allerlei topartiesten, ondanks dat het prima barbecue-weer was, ondanks de voetbalwedstrijd, ondanks dat zat de tent toch prima vol.

Vooraf werden we weer ontzettend culinair gekieteld door "les Mademoiselles du Maison de Mergel" alias de maedjes oet det mergelhoes ein paar meter naeve de kirk. Ook dit jaar verdienen ze weer een Michelin-Ster. Stel je voor, eerst kregen we echte awwerwetse soep, net wie de mam die vroeger kon maken, toen vlees met champignon/roonsaus, croquetten, ma jong wat hebben we gesmuld. We hadden eigenlijk de hele avond willen blijven om te schransen en om hond Tim allerlei kunstjes te leren, maar allez, de plicht riep en we hadden dorst, dus omstreeks kwart voor 11 kropen we het podium op.

De jongens van Labyrinth deden de support-act en dat deden ze nog beter dan verleden week maar waarschijnlijk kwam dat doordat ze mee gegeten hadden. Het optreden was weer lachen gieren brullen, ben benieuwd hoe iedereen de groene grasvlekken uit zijn of haar kleren krijgt, dat gaat heel wat pakjes VANISH kosten! Al met al weer een prachtige afsluiting voor dit seizoen, voorlopig even zomervakantie en dan op naar Pinkpop Classic op 14 augustus.

Tot dan bij Jan!

Henk