CV de Wuif en Prins Christiaan I bij L1 TV
Geplaatst door Secretariaat op 10 februari 2010 | 19:23:02

CV de Wuif bij L1 TV

CV de Wuif zal aanstaande vrijdag 12 februari bij L1 te gast zijn in het populaire programma “Goeiemiddag Limburg”. De uitzending die enkele honderd duizenden kijkers trekt, wordt live uitgezonden om 16.57 uur en wordt die avond ieder uur herhaald.

Het is een unieke gelegenheid om De Wuif in de spotlights te zetten en onze Prins Christiaan I kijkt al uit naar zijn TV-debuut.


Van de L1 website:

Het is alweer de laatste Goeiemiddag Limburg uitzending in carnavalssfeer...


We sluiten af in stijl met onder andere Moniek Hoekstra. Zij is verantwoordelijk voor de prachtige carnavalskostuums in onze studio. Vandaag vertelt zij ons alles over het maken én vermaken van carnavalspekskes.

Wat zit er "ónger dat läögske sjmink?" De Geliënde uit Hulsberg weten het. Zij behaalden de derde plaats in de LVK finale en brengen hun carnavalshit bij ons ten gehore.

Tom Doesborg zorgt vanuit Venlo voor de laatste nieuwtjes op carnavalsgebied.

Kunstenares Tanja Ritterbex is pas 24 jaar oud, maar haar werk is nu al door duizenden mensen gezien. Haar vastelaovesposter is namelijk door de hele provincie te bewonderen. Is de kunstenares net zo kleurrijk als haar kunstwerk? U ziet het in Goeiemiddag Limburg.