Inschrijven Optocht 2017
Geplaatst door Secretariaat op 11 februari 2017 | 11:12:55

De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit op carnavalszondag 26 februari mee te doen aan de optocht, willen wij u vragen dit kenbaar te maken vóór woensdag 22 februari middels een email naar secretariaat@cvdewuif.nl

Geef even de (groeps)naam en thema door, eventuele locatie van wagen en een telefoonnummer. Wij nemen op zaterdag voor de optocht contact op.

Optochtroute 2017:

Termoors, Ransdalerstraat, Kampstraat, Past. Laevenstraat, Staatsland, Dr. Huntjensstraat, Spoorstraat, Rootveldstraat, Dorpsplein, Ranzaerstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Tijdens het uitreiken van de startnummers op de zaterdag voor de optocht zal iedere inschrijver ook een optochtreglement ontvangen. Het opstellen van de optocht vindt plaats op Termoors vanaf 13.00. De optocht vertrekt stipt om 14.11uur. Na de optocht kunnen de deelnemers tot 17.30uur het startgeld achterin zaal Spierings afhalen.

CV de Wuif verzoekt u vriendelijk op carnavalszondag geen auto’s langs de route te parkeren.


Uitgebreid nieuws