Hub Dautzenberg en Hub Habets benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau!
Geplaatst door Jos op 17 februari 2014 | 14:14:08

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Tijdens onze jubileumreceptie zijn Hub Dautzenberg en Hub Habets afgelopen zondag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Wij zijn trots op Hub en Hub! Proficiat!

 

Hub Dautzenberg

Mede-oprichter van CV de Wuif en steunpilaar vanaf de eerste dag. In 1973 werd Prins Hub gepro­clameerd als derde prins van CV de Wuif met aan zijn zijde de eerste prinses van CV de Wuif (Tonny Dautzenberg-Schillings). Na enkele jaren algemeen bestuurslid te zijn geweest, nam Hub in 1987 enkele jaren het secretariaat op zich en werd hij vanaf oktober 1991 penningmeester. Deze officiële functies vervuld hij ook nu nog en heeft hij daarnaast de officieuze functie als “Chef Loods”.

 

Hub Habets

Eveneens mede-oprichter van onze vereniging en vanaf het eerste moment hét gezicht van CV de Wuif. In totaal was Hub maar liefst 25 jaar bestuurslid en naast het feit dat hij van 1970 tot 1992 onze President was, was hij in die tijd ook nog enkele jaren voorzitter en secretaris. Een ongekende prestatie en ook vandaag de dag nog is Hub meer dan een gewoon lid, getuige het feit dat hij in diverse commissies voor het Jubileumjaar plaatsnam.

Zie ook de volgende link; http://www.voerendaal.nl/voor-inwoners/nieuws_41197/item/koninklijke-onderscheiding-voor-hub-habets_28931.html

Images: onderscheiding.jpg

Images: hub en hub lintje 18-2-2014.jpgUitgebreid nieuws