Carnavalsoptocht 2013
Geplaatst door webmaster op 21 januari 2013 | 19:08:26
De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit mee te doen aan de optocht op carnavalszondag 10 februari, willen wij u vragen dit voor woensdag 6 februari kenbaar te maken door hier het online formulier in te vullen

Aanmelden kan ook via email: secretariaat@cvdewuif.nl of door onderstaand inschrijfformulier in te leveren uiterlijk woensdag 6 februari.

inschrijfformulier:

Inleveradressen:
H. Schaaks, Rootveldstraat 25.
R. Dautzenberg, Dorpsplein 7.


Optochtroute 2013:
Termoors, Ransdalerstraat, Kampstraat, Past. Laevenstraat, Dr. Huntjensstraat, Spoorstraat, Rootveldstraat, Dorpsplein, Ranzaerstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Tijdens het uitreiken van de startnummers zal iedere inschrijver ook een optochtreglement ontvangen. Het opstellen van de optocht vindt plaats op Termoors vanaf 13.11. De optocht vertrekt stipt om 14.11uur. Na de optocht kunnen de deelnemers het startgeld achterin zaal Spierings afhalen.

CV de Wuif verzoekt u vriendelijk op carnavalszondag geen auto’s langs de route te parkeren.