Janse Bagge Bend op RanzelsWeijefiŽs
Geplaatst door Secretariaat op 28 mei 2009 | 14:48:42

In het laatste weekend van juni organiseert CV de Wuif traditioneel weer het Ranzels WeijefiŽs. Dit jaar begint het feest reeds op zaterdagavond met niemand minder dan de Janse Bagge Bend. Op zondag zal het Ranzels WeijefiŽs de reeds vertrouwde opzet hebben. Voor ieder wat wils dus.

Sinds het verdwijnen van de Kermis in Ransdaal, heeft CV de Wuif de handen in elkaar geslagen om de traditionele Kirmes in het dorp te behouden. Op de wei naast de parochiekerk vindt u voor ieder wat wils. Voor de jeugd is er een carrousel, springkussen, een kinderboerderij en diverse andere spellen, waaronder een schiettent, sjoelen, enveloppen trekken en ponyrijden.

Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht: als men zich al niet kunnen vermaken met het kijken naar de jeugd die zich amuseert, weet de organisator, CV de Wuif uit Ransdaal ook het oudere publiek te vermaken. Natuurlijk is er aan de inwendige mens ook gedacht, koffie en vlaai wordt geserveerd, het bekende gerstenat is aanwezig en ook is er een barbecue.

Dit jaar breidt CV de Wuif het Ranzels WeijefiŽs uit om de kermis in het dorp nog meer cachet te geven. Op zaterdagavond zal Janse Bagge Bend in de tent naast de kerk spelen. Met de allom bekende hits staan Henk Steijvers en consorten garant voor een geweldige avond. De voorverkoop voor het optreden van Janse Bagge Bend vindt plaats bij ít Magazijn en Cafť Spierings vanaf maandag 8 juni t/m vrijdag 26 juni. Kaartjes in de voorverkoop kosten Ä7,50, bij de kassa op zaterdag Ä9,00. De tent gaat open om 20.30 uur.

CV de Wuif nodigt u uit voor het Ranzels WeijefiŽs op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni 2009 (vanaf 14.00 uur) op de wei naast de kerk in Randaal. U bent van harte welkom!