20 September 2019 | 07:11:06
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Optocht foto's online
De foto's van de Optocht, staan online. Bekijk de foto's hier.
Beelden CV de Wuif bij L1
De uitzending met CV de Wuif bij L1 op TV gemist? Bekijk het fragment dan hier beneden

CV de Wuif en Prins Christiaan I bij L1 TV

CV de Wuif bij L1 TV

CV de Wuif zal aanstaande vrijdag 12 februari bij L1 te gast zijn in het populaire programma “Goeiemiddag Limburg”. De uitzending die enkele honderd duizenden kijkers trekt, wordt live uitgezonden om 16.57 uur en wordt die avond ieder uur herhaald.

Het is een unieke gelegenheid om De Wuif in de spotlights te zetten en onze Prins Christiaan I kijkt al uit naar zijn TV-debuut.


Van de L1 website:

Het is alweer de laatste Goeiemiddag Limburg uitzending in carnavalssfeer...


We sluiten af in stijl met onder andere Moniek Hoekstra. Zij is verantwoordelijk voor de prachtige carnavalskostuums in onze studio. Vandaag vertelt zij ons alles over het maken én vermaken van carnavalspekskes.

Wat zit er "ónger dat läögske sjmink?" De Geliënde uit Hulsberg weten het. Zij behaalden de derde plaats in de LVK finale en brengen hun carnavalshit bij ons ten gehore.

Tom Doesborg zorgt vanuit Venlo voor de laatste nieuwtjes op carnavalsgebied.

Kunstenares Tanja Ritterbex is pas 24 jaar oud, maar haar werk is nu al door duizenden mensen gezien. Haar vastelaovesposter is namelijk door de hele provincie te bewonderen. Is de kunstenares net zo kleurrijk als haar kunstwerk? U ziet het in Goeiemiddag Limburg.


Foto's Receptie online
De foto's van de Receptie, staan online. Bekijk de foto's hier.
Elf punten Prins Christiaan I

Ich, Christiaan Hochstenbach, bie de gratie van de Wuif, Prins van der Lübesch tot der Moasj, van de Koele tot de Beukelskoel en van et Ranzalerveld bis Termaar, maak aan uch et volgende bekind;

 

1. Ich bin geboare op 22 februari 1985 en woon al mien ganse laeve i Ranzel; Ich bin dan aoch eine echte Wouf!!

 

2. Noa de HEAO, bin ich goan wirke bij UPS Supply Chain Solutions in Rejmunj. Mer in de carnavalstiéd zullen ze mich doa boave zieker neet zeen.

 

3. Voetbal is miene hobbie. Dat doan ich bie SVN oet Landgraaf. Het voetbal hub ich echter gelierd bie SCKR en ich hub dan auch veur altied ein Blauw/Wit hart!

 
4. Vasteloavend vieren is mich neet vraem. Ich woar de afgeloape joare mit de Oellies present in verschillende optochten.

 
5. Prins zeen zit bie mich in et bloed; miene pap, oudste broar en ‘ne nonk ginge mich veur als prins. Doanaever zeen mien beide broars auch al ins jeugdprins gewaes.

 

6. Ich hub van de Wuif d’r titel van prins Christiaan d’r iërsjte mit gekriege en bin doamit d’r 40ste prins van de Wuif!

 

7.Ich bin opgegroeid in ein echte Wouve sjtroat. Bienoa gekerinne mit un verleade in de Gerbergasjtroat, door miene broar es gemeinte prins 3 joar geleie al ins umgeduipt tot de Wouvesjtroat, jonk en oud, groat en klein, is al ins pins of prinses gewaes.

 

8. Of het toeval is, of dat mien ouwersj et zoe gepland hubbe, dat weet ich neet. Mer feit is dat ich in de Wouvestroat auch al mien laeve lank op hoesnummer 11 woon.

 

9.Es 40e prins van de Wuif zijnde hub ich dit joar tevens de groate ier om neave miene 2x 11 joar jubilerende pap aan de receptietoafel te stoan.

 

10.Jekerinne i Ranzel, jonk en oud, groat en klein, neudig ich oet om op carnavalszondig mit d’r optocht mit te goan!

 
11.Tot slot wunsj ich allemoal; voäl sjpass en plezeer, op ein gepaste meneer!!

 

Ranzel Alaaf!!

 

 

Inschrijven optocht 2010

De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit mee te doen aan de optocht op carnavalszondag 14 februari, willen wij u vragen dit kenbaar te maken door het inschrijfformulier in te leveren uiterlijk woensdag 10 februari. Wagens en groepen van tenminste 5 personen komen in aanmerking voor een startpremie.

Inleveradressen:

H. Schaaks, Rootveldstraat 25.

R. Dautzenberg, Dorpsplein 7.

of aanmelden via email: secretariaat@cvdewuif.nl

of via internet: www.cvdewuif.nl

 

Optochtroute 2010:

Termoors, Ransdalerstraat, Kampstraat, Staatsland, Dr. Huntjensstraat, Spoorstraat, Rootveldstraat, Dorpsplein, Ranzaerstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Foto's Proclamatie 2010 online
De foto's van de Proclamatie, staan online. Bekijk de foto's hier.
Nieuwe Prins: Christiaan I
Tijdens een, ondanks het slechte winterweer, druk bezochte zitting in Café Zaal Spierings is op zaterdag 9 januari Christiaan Hochstenbach als nieuwe Prins van CV de Wuif uitgeroepen. Gedurende de carnaval zal hij als prins Christiaan I over het Wouverijk regeren.De 24-jarige prins treedt hiermee in de voetsporen van zijn jubilerende vader Jos III (1988) en zijn broer Ivo I (2007), en is daarmee de 40ste prins van CV de Wuif.

Tijdens de receptie op zaterdag 06-02-2010 te zaal Spierings, kunt u Prins Christiaan I en alle jubilarissen feliciteren.

Klik hier om een felicitatie voor prins Christiaan I achter te laten in het gastenboek.
Proclamatie 2010

news: proclamatie2010.jpg

Foto's Wouvejacht
De foto's van de Wouvejacht, de activiteit ter opening van het Carnavalseizoen 2009-2010, staan online. Bekijk de foto's hier.
Foto's BBQ
De fotograaf heeft ons even laten wachten, maar de foto's van de BBQ staan eindelijk online.

Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,216,477 unieke bezoeken