15 Augustus 2020 | 06:55:35
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Verslag en foto's optreden Janse Bagge Bend!
Kirmis in Ranzel"Waarin een kleine plaats groot kan zijn!" Het verslag en de foto's van het geweldige optreden van de Janse Bagge Bend van gisteravond staat nu online! Check de volgende link: http://www.jansebagge.nl/recensie/feesttent-cv-de-wuif/1047227307

Wij laten ons niet tegenhouden door een beetje regen en in de tent is het droog! Dus we gaan er vanmiddag vanaf 14.00 uur nog een feestje van maken! Tot zo!
Kaarten Janse Bagge nog verkrijgbaar aan de avondkassa!
Kirmis in RanzelHeb je nog geen kaarten voor vanavond? Geen probleem, want er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar aan de avondkassa.

De tent gaat open om 20.30 uur. Tot vanavond!
Poster Kirmis in Ranzel 23 en 24 juni 2012!
Kirmis in RanzelImages: Kirmis in Ranzel 2012.png
Kirmis in Ranzel: zaterdag 23 juni met de Janse Bagge Bend!
Kirmis in RanzelIn het weekend van zaterdag en zondag 23/24 juni aanstaande is het weer Kirmis in Ranzel!

Op zaterdag 23 juni speelt de legendarische Janse Bagge Bend voor de 3e keer op onze Kirmis! In het voorprogramma speelt de band Labyrinth. Op zondag 24 juni vind het Ranzels Weijefies plaats.

Binnenkort wordt meer info over bovenstaande bekendgemaakt via facebook, twitter en deze site!
CV de Wuif nu ook actief op facebook en Twitter!
CV de Wuif is nu ook actief op facebook en Twitter! Via deze accounts zullen we jullie informeren over alle activiteiten van onze vereniging.

Dus ga naar http://www.facebook.com/ zoek op CV de Wuif of klik op onderstaande knop en voeg ons toe als vriend!

Images: fb.jpg

Volg ons op Twitter via @CVdewuif of ga naar https://twitter.com/#!/cvdewuif
Foto's optocht 2012
De foto's van de optocht staan online. Bekijk de foto's hier.

Foto's Receptie en Dameszitting 2012
De foto's van de Receptie en de Dameszitting, staan online. Bekijk de foto's hier.

Jubilaris Maurice Konsten

Dit jaar is Maurice Konsten jubilaris bij CV de Wuif. Maurice is een geweldige steunpilaar voor onze vereniging. Hij is te vinden bij de wagenbouw en bij de groep die jaarlijks de bühne en de unieke decors van de Prinsenproclamatie maakt. Eigenlijk overal waar iets gedaan of gemaakt moet worden, is hij te vinden. Veel, heel veel uren steekt hij in onze vereniging. Verder heeft hij inmiddels een reputatie opgebouwd met de personages die hij speelt tijdens de proclamaties. Zijn rollen als Jezus, Michael Jackson en Lady Gaga zijn onvergetelijk. En niet alleen voor deze inzet zijn wij hem dankbaar, maar bovenal voor de gezelligheid die hij meebrengt als wij in kostuum uittrekken. Maurice proficiat!

Ontmoeting Gouverneur Bovens

In het kader van de Limburgtour bracht  Gouverneur Bovens afgelopen woensdag een bezoek aan Café de Pintelier te Voerendaal, waar hij kennismaakte met alle prinsen en prinsessen van Groot Voerendaal.

Klik hier voor meer info en voor meer foto's.


news: ontmoeting_gouverneur.jpg

Foto's Proclamatie 2012
De foto's van de Proclamatie, staan online. Bekijk de foto's hier.

Prins Rob 1 en Prinses Linda
In een afgeladen vol cafe Spierings is Prins Rob I (Winthagen) uitgeroepen tot 42ste prins van CV de Wuif en tevens gemeente Prins van Groot Voerendaal. Tijdens zijn regeringsjaar zal hij bijgestaan worden door zijn prinses Linda (Meertens).

Rob 1 en Linda

De 29-jarige Rob Winthagen is namens Albatros BV werkzaam bij U-center in Epen en zeer actief in het Ransdaalse; lid van de voetbalvereniging, bestuurslid en leider bij de JeugdVereniging Ransdaal én fractielid van D66. De 23-jarige Linda Meertens studeert voor arts-klinisch onderzoeker aan de Universiteit van Maastricht en is net als Rob actief als bestuurslid en leidster van JVR. Het paar ontvangt tijdens de gemeentezitting op 17 februari ook de sleutel van de gemeente Voerendaal en zal dit jaar als Gemeenteprinsenpaar regeren over de Voerendaalse Carnaval. Op 11 februari kunt u het paar tijdens de receptie komen feliciteren.

Klik hier om een felicitatie voor het prinsenpaar achter te laten in het gastenboek.

Prinsenproclamatie Prins Rob I & Prinses Linda

11 Punten

Veer, Rob Winthagen en Linda Meertens, bie de gratie van de Wuif, Prins en Prinses van der Lübesch tot d’r Moasj, van de Koule tot de Beukelskoel van het Ransdalerveld tot Termaar, maken aan uch et volgende bekind:

 1. Rob: Noa 29 joar neave der prinsetempel te woone zaal ich es jungste van der Winthagen ins loate zeen wat Carnaval viere is!
 2. Linda: Of ich oet Ranzel kom? Joa, ich woon aal bienoa mien ganse leave i de nuujbuurt EN JOA ich bin van der Ruud mer ooch vaan ut Rosalie en MIEN oma, die kint ger allemoal waal!
 3. Rob: In ’t dagelijkse leave wirk ich names ’t sjoenmaakbedrief Albatros bie ’t U-Center i Iepe, dat ich ‘r tijdes de carnaval neet bin zulle ze da meh motte begriepe.
 4. Linda: Ich studeer veur arts-klinisch onderzoeker aan de Universiteit in Mestreech. Op dit moment laup ich coschappen mer tiedens de Carnaval haup ich neet te heure: Is der inne dokter in de zaal?
 5. Rob: ’t Letse hauf joar hub ich es voetballer va SCKR veurbie loate goan, meh good ermeh vanoet dat ich noa dees carnavalstraining wir op ’t veld zal sjtoan.
 6. Linda: Der geene dea os thoes moag bringe had geluk dit joar, want dichter bie der cafe kinse neet woone, os bid sjteed namenlijk hie vief meter noa boave.
 7. Rob: Der burgermeister woont in ’t durp en de mam is withouwer, mer noe moag ich zelf de mach ins euver numme es gemeinteprins!
 8. Linda: Ver zunt auch beide bie de jeugdvereniging van Ranzel um die klein wuifkes en wuivinnekes bezig te haute. Ger zuut daan auch alleneij oetgenudigd volgende weak op os Jeugdprinsezitting.
 9. Rob: Es mede oprichter va de Oellies hub ich aal veul hoogtepunten moage beleave, ein doava woar aafgeloape joar os elf-joarig besjtoan, ’t volgende zal zeen wannie ze dit joar veur os in der optoch zulle sjtoan.
 10. Linda: Jekerinne in Ranzel, jonk en oud, groat en klein neudigen veer oet om op carnavals-zondig mit d’r optoch mit te goan.
 11. Rob: Tot sjlot wunsje veer uch veul spass en plezeer op ein gepaste maneer.

Samen: Ranzel ALAAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,346,019 unieke bezoeken