19 Oktober 2019 | 04:23:10
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Foto's optocht 2012
De foto's van de optocht staan online. Bekijk de foto's hier.

Foto's Receptie en Dameszitting 2012
De foto's van de Receptie en de Dameszitting, staan online. Bekijk de foto's hier.

Jubilaris Maurice Konsten

Dit jaar is Maurice Konsten jubilaris bij CV de Wuif. Maurice is een geweldige steunpilaar voor onze vereniging. Hij is te vinden bij de wagenbouw en bij de groep die jaarlijks de bühne en de unieke decors van de Prinsenproclamatie maakt. Eigenlijk overal waar iets gedaan of gemaakt moet worden, is hij te vinden. Veel, heel veel uren steekt hij in onze vereniging. Verder heeft hij inmiddels een reputatie opgebouwd met de personages die hij speelt tijdens de proclamaties. Zijn rollen als Jezus, Michael Jackson en Lady Gaga zijn onvergetelijk. En niet alleen voor deze inzet zijn wij hem dankbaar, maar bovenal voor de gezelligheid die hij meebrengt als wij in kostuum uittrekken. Maurice proficiat!

Ontmoeting Gouverneur Bovens

In het kader van de Limburgtour bracht  Gouverneur Bovens afgelopen woensdag een bezoek aan Café de Pintelier te Voerendaal, waar hij kennismaakte met alle prinsen en prinsessen van Groot Voerendaal.

Klik hier voor meer info en voor meer foto's.


news: ontmoeting_gouverneur.jpg

Foto's Proclamatie 2012
De foto's van de Proclamatie, staan online. Bekijk de foto's hier.

Prins Rob 1 en Prinses Linda
In een afgeladen vol cafe Spierings is Prins Rob I (Winthagen) uitgeroepen tot 42ste prins van CV de Wuif en tevens gemeente Prins van Groot Voerendaal. Tijdens zijn regeringsjaar zal hij bijgestaan worden door zijn prinses Linda (Meertens).

Rob 1 en Linda

De 29-jarige Rob Winthagen is namens Albatros BV werkzaam bij U-center in Epen en zeer actief in het Ransdaalse; lid van de voetbalvereniging, bestuurslid en leider bij de JeugdVereniging Ransdaal én fractielid van D66. De 23-jarige Linda Meertens studeert voor arts-klinisch onderzoeker aan de Universiteit van Maastricht en is net als Rob actief als bestuurslid en leidster van JVR. Het paar ontvangt tijdens de gemeentezitting op 17 februari ook de sleutel van de gemeente Voerendaal en zal dit jaar als Gemeenteprinsenpaar regeren over de Voerendaalse Carnaval. Op 11 februari kunt u het paar tijdens de receptie komen feliciteren.

Klik hier om een felicitatie voor het prinsenpaar achter te laten in het gastenboek.

Prinsenproclamatie Prins Rob I & Prinses Linda

11 Punten

Veer, Rob Winthagen en Linda Meertens, bie de gratie van de Wuif, Prins en Prinses van der Lübesch tot d’r Moasj, van de Koule tot de Beukelskoel van het Ransdalerveld tot Termaar, maken aan uch et volgende bekind:

 1. Rob: Noa 29 joar neave der prinsetempel te woone zaal ich es jungste van der Winthagen ins loate zeen wat Carnaval viere is!
 2. Linda: Of ich oet Ranzel kom? Joa, ich woon aal bienoa mien ganse leave i de nuujbuurt EN JOA ich bin van der Ruud mer ooch vaan ut Rosalie en MIEN oma, die kint ger allemoal waal!
 3. Rob: In ’t dagelijkse leave wirk ich names ’t sjoenmaakbedrief Albatros bie ’t U-Center i Iepe, dat ich ‘r tijdes de carnaval neet bin zulle ze da meh motte begriepe.
 4. Linda: Ich studeer veur arts-klinisch onderzoeker aan de Universiteit in Mestreech. Op dit moment laup ich coschappen mer tiedens de Carnaval haup ich neet te heure: Is der inne dokter in de zaal?
 5. Rob: ’t Letse hauf joar hub ich es voetballer va SCKR veurbie loate goan, meh good ermeh vanoet dat ich noa dees carnavalstraining wir op ’t veld zal sjtoan.
 6. Linda: Der geene dea os thoes moag bringe had geluk dit joar, want dichter bie der cafe kinse neet woone, os bid sjteed namenlijk hie vief meter noa boave.
 7. Rob: Der burgermeister woont in ’t durp en de mam is withouwer, mer noe moag ich zelf de mach ins euver numme es gemeinteprins!
 8. Linda: Ver zunt auch beide bie de jeugdvereniging van Ranzel um die klein wuifkes en wuivinnekes bezig te haute. Ger zuut daan auch alleneij oetgenudigd volgende weak op os Jeugdprinsezitting.
 9. Rob: Es mede oprichter va de Oellies hub ich aal veul hoogtepunten moage beleave, ein doava woar aafgeloape joar os elf-joarig besjtoan, ’t volgende zal zeen wannie ze dit joar veur os in der optoch zulle sjtoan.
 10. Linda: Jekerinne in Ranzel, jonk en oud, groat en klein neudigen veer oet om op carnavals-zondig mit d’r optoch mit te goan.
 11. Rob: Tot sjlot wunsje veer uch veul spass en plezeer op ein gepaste maneer.

Samen: Ranzel ALAAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Proclamatie 2012

news: proclamatie2012.jpg

Dameszitting: Voorverkoop gestart!

CV de Wuif organiseert op 12 februari 2012 voor de eerste keer zelf de Dameszitting. CV de Wuif zal de volledige organisatie voor haar rekening nemen; van artiesten tot en met de personeelsbezetting. Het programma ligt inmiddels vast en is van een hoog niveau. Onder andere La Bamba, Los Canonos, Domm en Dööl, Limbo Express en Thei en Marij zullen acte de présence in Oud Ranzel geven. Het programma start om 11.00uur, de zaal gaat om 09.30uur open.

 

De voorverkoopadressen:

-          De heer Frank Houben, Ransdalerstraat 70a, 043-4591615

-          ’t Magazijn,  Ransdalerstraat 95, 043-4591348

 

De kaarten kosten €13,50 in de voorverkoop. Zorg dat u tijdig uw kaart hebt!

Programma Seizoen 2011-2012

Op zaterdag 7 januari 2012 organiseert CV de Wuif de jaarlijkse prinseproclamatie in de narrentempel Café Spierings, aanvang 20.11uur. CV de Wuif heeft een fantastisch programma weten samen te stellen, met onder andere Dansgroep Starlight, buutreedner Jan Geraedts en de Jubranco’s. Tevens zullen de heren van CV de Wuif garant staan voor veel plezier. Helaas zullen we ook afscheid moeten nemen van ons geweldige prinsepaar: Prins Gijs I en Prinses Monique, maar aansluitend zullen we op spectaculaire wijze de nieuwe prins en wellicht zijn prinses te proclameren. De nieuwe Hooglustigheid zal op vrijdag 17 februari tevens geproclameerd worden tot Gemeenteprins.

De jeugdprinseproclamatie vindt op 14 januari plaats in Café Oud Ranzel, aanvang 14.11uur. CV de Wuif nodigt u van harte uit de proclamaties bij te wonen. Ook kunt u de datum van de receptie alvast in uw agenda noteren: deze vindt plaats op zaterdag 11 februari 2012 om 20.11 uur in Café Spierings.

CV de Wuif gaat komend seizoen voor de eerste keer de Dameszitting organiseren. Dit is de vereniging overeengekomen met de kastelein van Café Oud Ranzel. CV de Wuif zal de volledige organisatie voor haar rekening nemen; van het vastleggen van artiesten tot en met de personele bezetting. De vereniging heeft zich als doel gesteld de lange traditie van de dameszitting in stand te houden middels het organiseren van een sfeervolle zitting met kwalitief goede artiesten. Een groot aantal artiesten is inmiddels al gecontracteerd. Onder andere Los Canonos, Domm en Dööl, Limbo Express en Thei en Marij zullen acte de présence geven. De Dameszitting staat op de kalender voor zondag 12 februari 2012 in Café Oud Ranzel. De voorverkoop begint op 2 januari via Frank Houben (Ransdalerstraat 70a) en ’t Magazijn (Ransdalerstraat 95).

Vasteloavend valt dit seizoen op 19, 20 en 21 februari met uiteraard het hoogtepunt de carnavalsoptocht op carnavalszondag om 14.11. Vanaf drie weken voor carnaval kunt u zich via onze website www.cvdewuif.nl voor deelname aan de optocht inschrijven.

Tevens willen wij u bedanken voor uw steun en bijdrage tijdens onze donateursrondgang en zien wij u graag terug tijdens een van onze activiteiten!

Dameszitting

Images: dameszitting_2012.gif

Impressie Ranzel Weijefies 2011
Kirmis in RanzelZondag 26 juni vond het jaarlijkse Ranzel Weijefies plaats in de weide naast de kerk.

Zie onderstaande filmpje voor een korte impressie van dit gebeuren.

 

Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,227,356 unieke bezoeken