24 September 2020 | 06:31:03
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Spectaculaire Roofvogelshow op het Weijefies!
Kirmis in RanzelZondagmiddag 30 juni om 14.00 uur vindt traditiegetrouw het weijefies plaats, met plezier voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals o.a. een kinderboerderij en een caroussel. Voor de volwassenen staat de BBQ en de biertap klaar!

Met gratis SPECTACULAIRE ROOFVOGELSHOW!!!

Images: roofvogelshow.jpg
Zaterdag en zondag 29 en 30 juni Kirmis in Ranzel!
Kirmis in Ranzel

In het weekend van zaterdag en zondag 29 en 30 juni aanstaande is het weer Kirmis in Ranzel!

Op zaterdag 29 juni spelen de volgende bands:

MADI
Madi Hermens begon op jonge leeftijd als Singer/Songwriter, maar inmiddels staat ze alweer een aantal jaar op het podium met haar band MADI. Ze speelden eerder al op Pinkpop en als voorprogramma van o.a. UB40, Marike Jager en Tim Akkerman. Ook waren ze te gast bij DWDD, 3FM en Radio 1 en deden ze mee aan de Popronde 2012.

DoMu5
Coverband DoMu5, bestaande uit vijf studenten Docent Muziek aan het Conservatorium Maastricht. DoMu5 zal ongetwijfeld zorgen voor een swingende opening en afsluiting van deze gezellige avond!

Er is geen voorverkoop. Entree aan de voorverkoop-prijs van € 7,-. Locatie tent naast de kerk te Ransdaal. Aanvang 20.30 uur.

Zondagmiddag 30 juni om 14.00 uur vindt traditiegetrouw het weijefies plaats, met plezier voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals o.a. een kinderboerderij en een caroussel. Voor de volwassenen staat de BBQ en de biertap klaar!


Images: poster kirmis in Ranzel 2013 klein.JPG

Foto's optocht 2013
De foto's van de optocht staan online. Bekijk de foto's hier

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Foto's Dameszitting 2013
De foto's van de Dameszitting staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Foto's Receptie 2013
De foto's van de Receptie, staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Carnavalsoptocht 2013
De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit mee te doen aan de optocht op carnavalszondag 10 februari, willen wij u vragen dit voor woensdag 6 februari kenbaar te maken door hier het online formulier in te vullen

Aanmelden kan ook via email: secretariaat@cvdewuif.nl of door onderstaand inschrijfformulier in te leveren uiterlijk woensdag 6 februari.

inschrijfformulier:

Inleveradressen:
H. Schaaks, Rootveldstraat 25.
R. Dautzenberg, Dorpsplein 7.


Optochtroute 2013:
Termoors, Ransdalerstraat, Kampstraat, Past. Laevenstraat, Dr. Huntjensstraat, Spoorstraat, Rootveldstraat, Dorpsplein, Ranzaerstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Tijdens het uitreiken van de startnummers zal iedere inschrijver ook een optochtreglement ontvangen. Het opstellen van de optocht vindt plaats op Termoors vanaf 13.11. De optocht vertrekt stipt om 14.11uur. Na de optocht kunnen de deelnemers het startgeld achterin zaal Spierings afhalen.

CV de Wuif verzoekt u vriendelijk op carnavalszondag geen auto’s langs de route te parkeren.

Foto's Proclamatie 2013
De foto's van de Proclamatie, staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Prins Esli 1
In een druk bezocht cafe Spierings is Prins Esli I (Gerards) uitgeroepen tot 43ste prins van CV de Wuif.

news: Prins Esli 1.jpg

De 19-jarige Esli is de eerste prins van Carnavalsgroep ZV Ummer Sjerp. Esli gaat door de week naar school, hij studeert auto technisch specialist op het Arcus College in Heerlen. Daarnaast loopt hij stage bij de locale Autogarage in Ransdaal. In zijn vrije tijd ligt zijn passie bij het voetbal, waar hij op het eerste van SCKR wekelijks in actie komt.

Met onder andere optredens van Bas van Neer, De Geliënde, Duo Spik & Span, Promi Bröör en CV De Wuif was de zitting bijzonder geslaagd.

Op Zaterdag 2 Februari kunt u Prins Esli komen feliciteren op de jaarlijkse receptie, samen natuurlijk met het Jeugdprinsenpaar en jubilarissen.

Klik hier om een felicitatie voor Prins Esli achter te laten in het gastenboek.

Opening carnaval zaterdag 17 november!
Op zaterdag 17 november organiseert CV de Wuif in samenwerking met Café Spierings de opening van het carnavalsseizoen 2013!

Met medewerking van Otto und die Mädels en dj Sense for Sound.

Aanvang 20.11 uur. Gratis entree!

Tot dan!

Images: opening carnaval 2013.jpeg
Ranzelfestival Promofilmpje
Ter promotie van de historische optocht die zondag 2 september door Ransdaal trekt in het kader van het Ranzelfestival, is onderstaand promotie filmpje opgenomen, waarin ook enkele leden van CV de Wuif in deelnemen.

Het Ranzelfestival komt eraan!

In het weekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september 2012 organiseren een aantal verenigingen van Ransdaal (waaronder C.V. de Wuif) wederom het Ranzelfestival! Het belooft een prachtig feestweekend te worden!

Kijk voor kaartverkoop en meer info op http://www.ranzelfestival.nl/

Images: Ranzelfestival2012.jpg

Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,355,406 unieke bezoeken