19 Januari 2020 | 00:18:09
Navigatie
· Home
· Nieuws
· Historie
· Activiteiten Programma
· Prinsengallerij
· Jeugdcarnaval
· Fotoalbum
· Wagenverhuur
· Weidefeest
· Vrung van De Wuif
· Contact
Dameszitting 2020

Klik hier voor kaartverkoop.

Foto's Dameszitting 2013
De foto's van de Dameszitting staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Foto's Receptie 2013
De foto's van de Receptie, staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Carnavalsoptocht 2013
De carnavalsoptocht in Ransdaal is ieder jaar weer een groot succes, vooral dankzij uw medewerking. Wij willen iedereen uitnodigen actief deel te nemen aan de optocht of in ieder geval de optocht langs de kant te bekijken.

Indien u besluit mee te doen aan de optocht op carnavalszondag 10 februari, willen wij u vragen dit voor woensdag 6 februari kenbaar te maken door hier het online formulier in te vullen

Aanmelden kan ook via email: secretariaat@cvdewuif.nl of door onderstaand inschrijfformulier in te leveren uiterlijk woensdag 6 februari.

inschrijfformulier:

Inleveradressen:
H. Schaaks, Rootveldstraat 25.
R. Dautzenberg, Dorpsplein 7.


Optochtroute 2013:
Termoors, Ransdalerstraat, Kampstraat, Past. Laevenstraat, Dr. Huntjensstraat, Spoorstraat, Rootveldstraat, Dorpsplein, Ranzaerstraat, Spoorstraat, Hubert Houbenstraat, Dorpsplein, Gerbergastraat en ontbinding in de Ransdalerstraat ter hoogte van de Narrentempel Café Spierings.

Tijdens het uitreiken van de startnummers zal iedere inschrijver ook een optochtreglement ontvangen. Het opstellen van de optocht vindt plaats op Termoors vanaf 13.11. De optocht vertrekt stipt om 14.11uur. Na de optocht kunnen de deelnemers het startgeld achterin zaal Spierings afhalen.

CV de Wuif verzoekt u vriendelijk op carnavalszondag geen auto’s langs de route te parkeren.

Foto's Proclamatie 2013
De foto's van de Proclamatie, staan online. Bekijk de foto's hier.

(Gebruik je Google Chrome, klik dan hier.)

Prins Esli 1
In een druk bezocht cafe Spierings is Prins Esli I (Gerards) uitgeroepen tot 43ste prins van CV de Wuif.

news: Prins Esli 1.jpg

De 19-jarige Esli is de eerste prins van Carnavalsgroep ZV Ummer Sjerp. Esli gaat door de week naar school, hij studeert auto technisch specialist op het Arcus College in Heerlen. Daarnaast loopt hij stage bij de locale Autogarage in Ransdaal. In zijn vrije tijd ligt zijn passie bij het voetbal, waar hij op het eerste van SCKR wekelijks in actie komt.

Met onder andere optredens van Bas van Neer, De Geliënde, Duo Spik & Span, Promi Bröör en CV De Wuif was de zitting bijzonder geslaagd.

Op Zaterdag 2 Februari kunt u Prins Esli komen feliciteren op de jaarlijkse receptie, samen natuurlijk met het Jeugdprinsenpaar en jubilarissen.

Klik hier om een felicitatie voor Prins Esli achter te laten in het gastenboek.

Opening carnaval zaterdag 17 november!
Op zaterdag 17 november organiseert CV de Wuif in samenwerking met Café Spierings de opening van het carnavalsseizoen 2013!

Met medewerking van Otto und die Mädels en dj Sense for Sound.

Aanvang 20.11 uur. Gratis entree!

Tot dan!

Images: opening carnaval 2013.jpeg
Ranzelfestival Promofilmpje
Ter promotie van de historische optocht die zondag 2 september door Ransdaal trekt in het kader van het Ranzelfestival, is onderstaand promotie filmpje opgenomen, waarin ook enkele leden van CV de Wuif in deelnemen.

Het Ranzelfestival komt eraan!

In het weekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september 2012 organiseren een aantal verenigingen van Ransdaal (waaronder C.V. de Wuif) wederom het Ranzelfestival! Het belooft een prachtig feestweekend te worden!

Kijk voor kaartverkoop en meer info op http://www.ranzelfestival.nl/

Images: Ranzelfestival2012.jpg

Verslag en foto's optreden Janse Bagge Bend!
Kirmis in Ranzel"Waarin een kleine plaats groot kan zijn!" Het verslag en de foto's van het geweldige optreden van de Janse Bagge Bend van gisteravond staat nu online! Check de volgende link: http://www.jansebagge.nl/recensie/feesttent-cv-de-wuif/1047227307

Wij laten ons niet tegenhouden door een beetje regen en in de tent is het droog! Dus we gaan er vanmiddag vanaf 14.00 uur nog een feestje van maken! Tot zo!
Kaarten Janse Bagge nog verkrijgbaar aan de avondkassa!
Kirmis in RanzelHeb je nog geen kaarten voor vanavond? Geen probleem, want er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar aan de avondkassa.

De tent gaat open om 20.30 uur. Tot vanavond!
Poster Kirmis in Ranzel 23 en 24 juni 2012!
Kirmis in RanzelImages: Kirmis in Ranzel 2012.png
Volg ons op Social Media
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op YouTube
Twitter
Copyright CV de Wuif © 2015
1,256,154 unieke bezoeken